Oproepen
Citykerk Het Steiger Rotterdam

Onze pastor. Bereikbaar, beschikbaar en zichtbaar...

Hoe doe je dat: bereikbaar, beschikbaar en zichtbaar zijn binnen de drie gemeenschappen die onze parochie telt? Grote kans dat je elkaar net mist....

Liturgisch is het geregeld: iedere maand ga ik in een van de gemeenschappen voor. De eerste zondag in de Hildegardiskerk, de tweede zondag in het Steiger en de vierde zondag in de kerk van OLV van de Rozenkrans/h Albertus.

Om ook door de week bereikbaar, beschikbaar en zichtbaar te zijn zal ik tot het einde van dit jaar op vaste tijden aanwezig (proberen) te zijn op de diverse locaties, zo veel mogelijk aansluitend bij natuurlijke momenten.

Op papier ziet het schema er als volgt uit: woensdagochtend in Blijdorp, donderdagochtend op het Steiger, vrijdagochtend Hildegardis. Steeds van 10.00 - 12.00 uur.

Pastoraat laat zich niet makkelijk in schema's vastzetten. Daarom gebruik ik woorden als 'proberen' en 'op papier ziet het er als volgt uit'. Niet om me te laten leiden door de waan van de dag, maar door de reële vragen en verwachtingen om mij heen die ook aandacht vragen.

Gaat vast en zeker lukken.

Pastor Rob Lijesen, teamcoördinator
Hammerstraat 20
3036 MD  Rotterdam
06 40 94 81 79

 
Bekijk fotoseries uit Het Steiger Français English

Jeugd & JongerenNOOD telefoon

Jeugd & Jongeren

 
Vaste vieringen en gebeden

Zo 10.30 Viering (zie Agenda)
Ma-za 08.30 Koorgebed
Di+do 12.45 Middagviering
Wo 12.45 Eucharistieviering
Ma-do 19.30 Koorgebed
Vr 19.30 Taizégebed in Paradijskerk
Za 11.30 Rozenkransgebed
Za 12.45 Viering (zie Agenda)

Agenda