Oproepen
Citykerk Het Steiger Rotterdam

Excursiereis

Macedonië & Albanië (Tirana),excursiereis, 8 dagen 25 september – 2 oktober

De Rotterdamse stichtingen ‘Oecumenische Ontmoetingen’ en ‘Leerhuis Spiritualiteit’ organiseren in samenwerking met reisorganisatie InterBalkan een achtdaagse oecumenische reis naar Macedonië, met ook een excursie  naar Tirana, de hoofdstad van Albanië. De verblijfplaats is Ohrid; alle zeven overnachtingen zijn in hetzelfde hotel. Ohrid wordt wel het Jeruzalem van de Balkan genoemd en is  opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Naast de vrije tijd om heerlijk te vertoeven aan het prachtige Meer van Ohrid, worden er excursies gemaakt naar o.m. de hoofdstad Skopje (de geboortestad van Moeder Theresa) en naar een aantal zeer mooi gelegen kloosters en steden. De reis is ook een ontmoeting met het Oosters-Orthodoxe Christendom. Bergen en meren, kloosters en kerken; een boeiende excursiereis!

Pater Leo de Jong o.p. en Co Elshout zijn de (zeer ervaren) reis(bege)leiders. Vertrek dinsdagmiddag 25 september, terug dinsdag 2 oktober ’s avonds.

Prijs:  € 1.198 p.p. (bij aanmelding vóór 20 juni a.s.), toeslag eenpersoonskamer: € 109.
Zeer veel inbegrepen: vliegreis incl. hand- en ruimbagage en belastingen, transfers, vervoer (touringcar), ontbijt en diners, reis(bege)leiding, lokale Nederlandssprekende gids, alle excursies en entreegelden volgens het programma, alle lokale belastingen, fooien, administratie- en reserveringskosten.
Niet inbegrepen: calamiteitenfonds € 2,50, lunches, drankjes, reis- en/of annuleringsverzekering. Minimaal 20, maximaal 30 deelnemers.

Volledig dagprogramma kunt u vinden  op de site:

www.leerhuisspiritualiteit.nl

Voor informatie/aanmelding: Stichting Oecumenische Ontmoetingen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , tel. 010-4220471 (Co Elshout) of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , tel. 0180-859955 (José van der Torre).

 
Bekijk fotoseries uit Het Steiger Français English

Jeugd & JongerenNOOD telefoon

Jeugd & Jongeren

 
Vaste vieringen en gebeden

Zo 10.30 Viering (zie Agenda)
Ma-za 08.30 Koorgebed
Di+do 12.45 Middagviering
Wo 12.45 Viering (zie Agenda)
Ma-do 19.30 Koorgebed
Vr 19.30 Taizégebed in Paradijskerk
Za 11.30 Rozenkransgebed
Za 12.45 Viering (zie Agenda)

Agenda