Agenda van Citykerk Het Steiger Rotterdam

Citykerk Het Steiger Rotterdam

Eucharistieviering voor senioren

Wanneer:
donderdag 07-12-2017 12.45 uur

Details

Voorganger: Ben Vocking o.p.

Veel Steigerbezoekers ondervinden het aan den lijve of zien het bij anderen: je wordt een dagje ouder, je voelt dat je de dingen niet meer zo goed kunt doen als je zou willen, niet meer zo als je dat vroeger kon.

TegenslagenJe loopt door het ouder worden tegen allerlei beperkingen op, gaat opzien tegen dingen die je vroeger probleemloos deed. Minder makkelijk van A naar B of van huis naar de kerk. Het is koud of het regent en je denkt: "Ik blijf vandaag maar thuis." Maar voor je het weet doe je niet meer de dingen die je vroeger leuk of belangrijk vond, kom je bijvoorbeeld nooit meer in de kerk. Niet omdat je niet meer wilt, maar gewoon, omdat het zo loopt.

Naast lichamelijke beperkingen en ongemakken, die bij het ouder worden horen, krijgen velen ook nog te maken met andere tegenslagen: in je omgeving overlijden mensen, je maakt je zorgen om je (klein)kinderen, je ziet steeds minder mensen, je wereld wordt kleiner.

Herkent u dit? Dan nodigt Het Steiger u uit voor de seniorenviering, ongeveer om de 6 weken, telkens op donderdag om 12.45 uur in de dagkerk. Voor de eucharistieviering, voor troost, inspiratie, het branden van een kaarsje. En niet in de laatste plaats voor de gezelligheid: na afloop van de viering staan de koffie en de thee klaar.

Vervoer naar de kerkGraag tot ziens!
Geertjen Staal

Heeft u vervoer nodig?
Belt u dan met het secretariaat.

Waar

Het Steiger ingang NieuwstraathofKaart
Locatie:
Het Steiger ingang Nieuwstraathof
Straat:
1e Nieuwstraathof 2
Postcode:
3011 GN
Stad:
Rotterdam
Bekijk fotoseries uit Het Steiger Français English

Jeugd & JongerenNOOD telefoon

Jeugd & Jongeren

 
Vaste vieringen en gebeden

Zo 10.30 Viering (zie Agenda)
Ma-za 08.30 Koorgebed
Di+do 12.45 Middagviering
Wo 12.45 Eucharistieviering
Ma-do 19.30 Koorgebed
Vr 19.30 Taizégebed in Paradijskerk
Za 11.30 Rozenkransgebed
Za 12.45 Viering (zie Agenda)

Agenda